Sve je uveliko počelo. Takmičari su već odavno zauzeli svoja mjesta, a gledaoci ispred malih ili velikih ekrana čekaju buduću Lunu, koja će pojačari napetost u najgledanijem progrsmum Naime, u prošloj sezoni Luna je tekako izdominirala i pokazala svima kako se “igra”. Dosta je propatila, ali sada je tu njen tata da sve možda nadoknadi. Vidjet ćemo kako će se on snaći u svemu tome i hoće lu nadmašiti svoju kćerku ili ne. U novoj sezoni je bilo dosta novih promjena o čemu smo i mi pisali, ali evo da podsjetimo.

Dakle glava Zadruge Željko Mitrović se i ovog puta pobrinuo sa ništa ne nedostane Zadrugarima. Čak imaju i robota, sobu pod vodom, rekreativni centar. Vnwrujemo da ste oduševljeni i ovog puta sa nivoom ” usluga” Željka Mitrovića. Također još jedna novost koja je obradovala fanove ove emisije jeste što sada postoji aplikacija, odnosno dostupna je aplikacija da gledate ovaj rijalit iz kojeg želite ugla i jada želite, o čemu smo i pisali. .

miljana

Tako da, definitivno je tu dugoh deset mjeseci borbe, samo najjači ostaju. Prije jw nekad bila Farma ili Veliki Brat kao i Survivor čega se svi vjerovatno sjećate.

miljana-janjus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here