Vjerujemo da nema osobe u regionu koja ne zna ko je Adil Maksutović i koji nije bog zna dugu karijeru imao, ali eksplozivnu itekako da jeste. On je, naime, za veoma kratko vrijeme postao popularan, i nizao je hitove za hitovima.

On je pored svojih hitova postao i popularan zbog braka sa Džejevom kćerkom, ali u isto tako i po skandalu koji je nastao između njih dvoje jer je navodno došlo i do fizičkog obračuna. Sve ove navode Adil je demantovao i rekao da nema nikakve veze sa time, dok sa druge strane imamo potvrdu da je sve se odigralo baš onako kako su mediji naveli.

Zvuči apsurdno, ali on sebe smatra porodičnim čovjekom te je uvijek isticao kako mu je porodica na prvom mjestu. Međutim, mi postavljamo pitanje koliko su ti njegovi navodi tačni jer su se pojavile informacije o tome da navodno sa svojim bratom nije u dobrim odnosima.

Naime, njegov brat Maksut već neko vrijeme rradi kao konobar, tačnije kao šanker u jendom kafiću u Borči.

Ono što njega odlikuje jeste da je on mnogo vrijedan i skoro cijeli svoj život je maštao o tome da ima svoj ugostiteljski biznis, a s obzirom da od svoje dnevnice koju zarađuje tamo o tome smo može sanjati, on je pitao Adila da li bi mu pomogao tj da li bi zajedno ušli u jedan takav projekat.

Ono što svi znamo jeste da Adil zarađuje mnogo dobro, ali Adil na to nikada nije pristao što je njegovom bratu jako zasmetalo pa zbog toga sada imaju zategnute odnose.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam vaša mišljenja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here