Neki ljudi prekide prihvataju krajnje dostojanstveno i kao normalan slijed života i sastavni dio svake veze i ljubavi, ali imaju i oni koji su bolesno opsesivni i ni na koji način ne žele da prihvate da je ljubavi i vezi došao kraj.

Tako se nešto desilo i ovome muškarcu koji je na kraju i uhapšen jer je njegova bivša djevojka na krajnje smiješan način saznala da se on krije na njenom tavanu de da hoda po kući kada ona nije u njoj ili kada spava.

Žena je priznala da je shvatila da nešto nije u redu kada je u par navrata vidjela da joj je daska sa WC školjke podignuta, a ona više nije imala muškarca u kući.

Ova žena koja nije željela biti imenovana je živjela u kući sa svojom kćerkom, i u nekoliko navrata je primjetila neke čudne stvari po kući. Nije željela da u to upliće policiju, ali onda je shvatila da je stvar ozbiljna kada je pronašla podignutu dasku od WC-a, a i primjetila je da su neki predmeti pomaknuti.

Jednoga jutra je u nekom radu po kući čula neke zvukove za koje je prvo pretpostavila da ih je napravila mačka, da bi ostala ukočena kada je ugledala svoga bivšega Caryija Cocuzzija kako stoji u njenoj sobi.

On ju je pokušao uhvatiti za glavu, ali mu je uspjela pobjeći te je zatražila pomoć komšija, koji su nazvali policiju. Policija je pretražila kuću i pronašla njenoga bivšeg kako se skriva na tavanu. njegova verzija priče je bila da je postao beskućnik te da nije imao nigdje drugdje da se skloni.

Od suda je dobio zabranu prilaska ovoj ženi, a sada mu slijedi i suđenje za provalu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here