Sasvim smo sigurni da ne postoji osoba koja ne zna ko je Katarina Grujić, a naročito mlađe generacije, a ona važi za jednu od najvćeih zvijezda u estradi današnjice, a pored toga ona je prozvana za jednu od najljepših žena Srbije.

Kada je ona u pitanju stalno viđamo skupe stvari, putovanja, vitka figura i ljepota, ali skoro niko ne zna stvari iz njenog privatnog života i to zdravlja, ali ona jednostavno ne voli da priča o tome u javnosti.


Ona je o tome šutjela, sve do jednom kada joj se desila jako loša stvar prošle godine.

Svi su bili uvjereni da nešto nije uredu, ali ona je navikla da se kao lavica bori i ubjeđivala je sve ljude da jeste dobro i da je u ptianju bila smo prehlada.
Ona, kao što smo to već rekli kao prava lavica je uzimala terapiju i nastupala, međutim nakon nekoliko pretraga na njenu inicijativu jer je imala nesnosne bolove u predjelu stomaka, otkrili su da ima otkazivanje bubrega.

Ono što je najgore od svega jeste da su nju doktori na početku uvjeravali da je dobro, ali nakon nesnosnih bolova ona je primljena u hitnu, da bi se kasnije ispostavilo šta je bilo u pitanju.

Doktori su čak u jednom trenutku bili za to da se bubreg izvadi, ali su na kraju uspjeli da ga smire i da vrate situaciju pod kontorlu.

Međutim, to nije bilo sve, ona je na sve to primila kontrast pred jedno snimanje, a nije ni znala da je alergična te je dobila napad gušenja.

Ono što je jako bitno u svemu tome jeste da je napokon vidjela koliko je lažnih ljudi imala oko sebe, a kaže da je najgore pogodilo to što joj dečko nije ni došao u bolnicu.

Kako vi ovo komentarišete

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here