U mnogim slučajevima muškarci ne znaju cijeniti ženu koju imaju pored sebe. To je posebno osjetljivo i izraženo u bračnim zajednicama, žene često znaju biti zapostavljene u ovom segmentu, jednostavno sve krene u jako krivom smjeru. Puno muškaraca misli ako zarađuje više od žene da mu je to neka prednost, jer donosi hranu na stol, a ženama daje puno lakši dio „posla“, a to je briga i staranje o svojoj djeci. Jedan otac objavio je status na mreži Facebook, što je izazvalo pravu bujicu negativnih komentara.

Pitanje je što ako zamijene uloge? Hoće li muškarci tada misliti da je to jednostavno, pogotovo ako u zajednici imate više djece? Britanac Brad Crains popularan je vlogger i ima veliki broj posjetitelja. Bavi se socijalnim temama i vrlo je napredan i pametan suprug, njegovi drugovi nisu mogli vjerovati kakav je on status tih dana postavio.

Ne znamo je li htio izazvati oluju i napraviti stvarno dobru reklamu, ali sigurno je imalo odjeka. Njegov je status glasio: „Danas sam imao vrlo težak i naporan radni dan, proveo sam pet sati putujući za vrlo važan sastanak. Što mislite, što je moja žena radila cijeli dan? Ništa posebno, pobrinula se samo za naše troje djece. “ “Ta riječ” samo “uključuje: buđenje, jutarnju higijenu beba, hranjenje dvoje dok dojite treće koje plače jer je gladno. Nakon toga, odvođenje djece u igraonicu, usredotočite se na njihovu sigurnost. Nakon toga oni spremaju ručak dok ih smiruju, popodne ih uspavljuju, a nakon toga večera i još jedan “rat” prije spavanja.

Nije lak zadatak, zar ne? Dočekat će me u večernjim satima, pripremiti večeru i čuti kako sam imao naporan dan na poslu. “To je bio njegov ukupni status, za koji vjerujemo da je još uvijek može se reći neslana šala.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here