Već smo odavno navikli da je ovaj svijet pun bizarnosti i nekih neobjašnjivih stvari koje samo tako osvanu na internetu i postanu viralne u nekoliko minuta

Vjeorvatno vam se nekada desilo u životu da ste odreagovali na prvu i da ste se nekad pokajali zbog te vaše odluke, ali je onda bilo kasno da išta vratite iako bi to željeli više nego ikad.

U današnjem članku pričamo upravo o jednoj takvoj stvari, a ona vam zasigurno može da bude jedna velika životna lekcija.
Naime, radi se o jednom bračnom paru koji je dugo vremena želio da ima djecu i kada su napokon uspjeli u tome i dobili blizance, muž je iznenada zatražio razvod.

Njegova žena koja je tek rodila bila je čangrizava i nervozna a ona je mužu takva dosadila te je on sebi našao ljubavnicu.

Pored toga nije bilo ni seksa između njih dvoje nakon rođenja blizanaca, kako su svađe stalno preovladavale ljubavnica mu je bila jedini ispušni ventil.
On je onda zatražio razvod braka i reko svojoj žen da pokupi svoje stvari i ode svojoj majci kako bi on mogao da živi sa svojom ljubavnicom


Sve je bilo dobro dok mu bivša žena nije poslala svoju fotografiju na kojoj je ona izgleda kao manekena.
On se htio pojesti od muke, i htio je vratiti, ali je tada sve bilo kasno.

Šta biste vi uradili da ste na njenom mjestu? Da li biste isto postupili

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here