Poznata TV voditeljica Nikolina Pišek spada u red atraktivnijih Hrvatica koja je svoju sreću i ljubav pronašla u Srbiji, ali zbog toga nije postala manje interesantna za medije i za javnost regije, već upravo naprotiv.

Ona  spada u red onih TV voditeljica koje svakako paze na svoj izgled kao i na svoje tijelo, i nisu joj tokom karijere bile strane ni estetske intervencije, koje je sa ponosom isticala i u raznim razgovorima sa novinarima, ali i preko društvenih mreža.

Nikoline ja veoma aktivna i na društvenim mrežama i svako malo obraduje svoje fanove sa nekom svojom fotografijom, a dosta često su te fotografije poprilično provokativne i atraktivne i da ju mnogo mašti na volju, posebno njenim muškim fanovima.

Iako više ne spada u one mlađe djevojke, Nikolina se i dalje može pohvaliti da zaista ima perfektno tijelo na kojem joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe koleginice, ali i djevojke.

Loading..

Tako je ovih dana Nikolina obradovala mnoge svoje muške fanove i pratitelje sa najnovijom fotografijom u kupaćem kostimu, a već je najavila da će da napravi neke velike tektonske poremećaja i zemljotres u regiji sa novim, nagim fotografijama koje tek ima namjeru da objavi, te da se pohvali sa tjelesnim atributima koje posjeduje.

Poručila je svima da će mnogima da priušti pakao sa svojim novim, ljetnim, nagim fotkicama, koje će da objavi u bližoj budućnosti, a do tada je fanovima poklonila ovu fotku koju možete da pogledate OVDJE

Vjerujemo da su njeni fanovi već nestrpljivi da vide šta će im to Nikolina ponuditi, kao i što smo sigurni da će malo ko biti razočaran

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here