Luna otkako je postala pobjednica oredhodne sezone Zadruge ne prestaje da se bahati. Nakon pjesme Deveti krug, Luna je otišla da poveća svoje obline, pa joj je nedavno dekolte veči nego u većine estradnih zvijezda. Naime, Luna je fotografisanja sa Markom, a njena izazovna kombinacija je zbunila mnoge.

Kad smo već kod njenog Marka, priča se da pokreće biznis. Inače, ona je sad krenula na neki jak remont i ne planira da stane. Mnogi su primjetili sa je tu i promjena kose. Ona svoj izgled 6eli da dovede do savršenstva, pa stalno radi neke dorade.

Šta vi mislite o Luni? Inače njen otac Gagi je također ušao u Zadrugu, a vidjet ćemo hoće li odnijeti pobjedu. Pisali amo već da Gagi ulazi u Zadrugu.

Luna trenutno uživa u uspjehu u karijeri, novim oblinama koje je nedavno napumpala i uložila oko 10.000 eura, kao i svojoj trenutnoj vezi sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, a tek da vidite u čemu sad uživa. Ona je definitivno odustala od hedonizma i pao je koji kilogram viška, malo je odvalila stomačinu, a svi pričaju da je trudna.

A to dokazuju i slikice koje su odmah procurile u javnost. Nakon što su se fotkee pojavile, mnogi su komentirali da je ona možda u drugom stanju. Đogani nije odgovorila na to, ali je dijelila fotke. Ostaje za vidjeti u narednom periodu šta će se dogoditi sa stomakom i da li imamo novu trudnicu na estradi, koja će zamijeniti Anu “tenk” Nikolić.

Pišite nam svoje komentare o ovoj temi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here