Jedan od najpopularnijih turskih parova, pogotovo ako uzmete u obzir glumce i glumice iz turske produkcije su Berguzar Korel i Halit Ergenc. Naime, ovaj poznati par Bosfora između kojih je razlika u dobi čak dvanaest sreo na setu serije Tisuću i jedna noć prije trinaest godina. Iako je Halit u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi, njegova simpatija prema Berguzaru s vremenom je postala važnija od svega.

Gizem je navodno shvatila da je izgubila muža čak je pobacila njihovo dijete, a Berguzar je također napustio svoju dugogodišnju ljubav prema Halitu. Međutim, nakon toga nisu imali previše mira, jer je samo pet godina kasnije javnost potresla vijest da je Halit bio nevjeran svojoj ženi. Iako je navodnu preljubu komentirala i kao puku izmišljotinu i laž, poslije se često počela pojavljivati ​​na snimkama Sulejmana Veličanstvenog.

Loading..

Ipak, unatoč činjenici da mnogi nisu bili optimistični prema svom braku, na kraju su preživjeli zajedno, bez obzira na to, i osim svog devetogodišnjeg sina Alije, sada očekuju i svoje drugo dijete.

Berguzar je također puno promijenila svoj imidž u usporedbi s vremenom u seriji “Tisuću i jedna noć”, a sigurni smo da je mnogi takvi ljudi ne bi ni prepoznali kad bi je slučajno sreli na ulici, jer ona zapravo više ne liči na sebe. Što mislite o ovome, slažete li se s tim da je ona napravila drastičnu promjenu i transformaciju ili ne?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here