Zvezda “Granda” Jelena Vučković kćerka je naše poznate pjevačice Goce Božinovske i jedna od najtraktivnijih pjevačica mlađe generacije, a ako vam kažemo da je ona vlasnica hita Mišu moj, odmah ćete znati ko je ona ustvarui.

Pažnju medija je od početka karijere do danas uglavnom privlačila numerama i atraktivnim izgledom, a jedan skandal prošle godine obilježio je njen estradni put, u medijima je osvanula informacija da je Vučkovićeva razvela, iako niko nije ni znao da je bila udata. Ono što je javnosti bilo poznato da je u dugogodišnjoj ljubavnoh vezi sa Aleksandrom Sofranićem.

Kako su mediji naveli, Jelena i Aleksandar su se takno vjenčali pre tri godine, a onda su riješili da okončaju brak jer izgleda ne ide više.

Neka je sreća prati. O bivšima sve najbolje. Hvala na pozivu – rekao je tadsa Sofranić, a Goca nije htjela mnogo o tome da priča nego je rejka da ne znam posvađali su se

– Ne znam, ne znam, posvađali su se, ne znam, ne želim da komentarišem to – bila je kratka pevačica.

Ipak, poslije nekoliko meseci Jelena je nastavila da objavljuje fotografije sa Aleksandrom, što znači da se vjerovatno dogodila samo svađa, a ne i razvod, mada su bili tada u fokusu.

Rezultat slika za jelena vučkovic

Ono što je moguće jeste da su  htjeli da isosirte to jer im je malo popularnost opala. Mediji su to vidjeli kao vijest, te su mnogi objavili kako se ona zapravo razvela od svog muža sa kojim je već nekoliko godina u braku.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here