Jedan od zasigurno najbogatijih ljudi na ovim prostorima je Saša Popović, koji je postao ime u svijetu muzike i muzičke produkcije.
On je svirao u bendu Slatki greh koji je zajedno sa Lepom Brenom napravio jedan od najvećih uspjeha u bivšoj državi, a nakon toga perioda njih dvoje su odlučili da pokrenu vlastiti biznis i tako stvorili Grand produkciju.

Vjerovatno ste već čuli, ali ukoliko niste, oni su nedavno prodali svoje udjele u ovoj kući, a za svoje dionice dobili preko 20 miliona evra, a nakon toga se Saša povukao u penziju.
Međutim, on je ostao vjeran projektu Zvezde Granda koji su zasigurno njegov najveći uspjeh, a on je poznat da ima nos za posao i zaradu, te je uvijek mogao lako da prepozna ko je dobar pjevač i da od njega napravi veliku zvijezdu.
Naime, cijeli projekat je pokrenuo kako bi napravio platformu gdje će tražiti talentovane pjevače, ali i mjesto gdje će mladi da ostvare svoje snove.
Naravno, tu je onog dijela vezanog za novac, jer se na kraju ispostavilo da se ovaj šou jako sviđa gledaocima te je od njega i dobro profitirao.

Međutim, koliko god mislili da on može da dobro procjeni situaciju, vrlo lako se desilo da je pogriješio u svojoj odluci ili svom odabiru.
Jedna njegova greška je i Tanja Savić.


On je za nju govorio da ona može da bude nova Ceca Ražnatović, te je po njemu ona imala najbolje izglede da ima savršenu karijeru, a on je jednom prilikom isto rekao da je Grand u nju uložio mnogo novca, i sve je na početku išlo dobro, te je imala hit za hitom, da bi se ona na kraju udala i povukla sa scene.

Međutim kada se vratila, Saša je prokomentarisao kako to nije to ta Tanja koja je nekada bila.

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here