ONA JE PRIJAVILA ALEKSIĆA! GLUMICA IVA ILINČIĆ PROGOVORILA O PAKLU: Sada mislim da sam bila DIO SEKTE, govorio je DA NE PRIČAMO

0
72

Glumica Beogradskog dramskog pozorišta, Iva Ilinčić je još jedna osoba koja je policiji prijavila čuvenog nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića. Rekla je da ju je prvi put napao kada je imala 17 godina. A nakon toga je uslijedila pauza do njene 18. godine, nakon čega se sve nastavilo.

-Prije nekih godinu dana sam sama sebi pri put rekla:”Ne, Iva. Mika te nije ohrabrivao za glumu, nije te tretirao kao glumicu, nego je te zlostavljao. I pored toga je to radio i drugima, i nastavit će to da radi, i neće se nikada zaustaviti.”

-Nemam ono najgore iskustvo na sreću, ali sam stalno vulgarno uznemiravana. Šest godina sam ćutala, nikome nisam ništa govorila, negirala sam. Bilo mi je sasvim jasno da je loše. Kada se desilo prvi put, govorila sam sebi: “Mika mi je kao otac, i nemoguće je da se ovo događa i ne događa se. A ako se ipak dešava, on samo želi da me ohrabri da budem spremna za surovi svijet reditelja.”

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here