Naša popularna pjevačica Dara Bubamara je u svom nedavnom intervjuu za emisiju “Ekskluzivno” priznala da u karijeri sprema mnoga iznenađenja, te je rekla da njene fanove očekuje svašta novo i da se okrenula isključivo ka poslu i sada je u nekoj ludoj energiji. Kaže da će album biti na proljeće, te da radi onako kako osjeti da treba da radi,

Sad je u nekoj ludoj energiji. Album će biti na proljeće. Ja radim onako kako se osećam, ako osetim da tako treba onda snimam – navela je Dara za medije.

Tom prilikom, Dara se dotakla i saradnje sa mnogim kolegama, pa i onim koje su joj manje drage, ali je navela da poseban odnos ima sa Acom Lukasom i da joj je on poseban.

Ona je takođe pomenula i “vrele” scene u svom novom spotu, te je otkrila tajnu svog uspjeha.

– Jako lijepo sam se osećala, mislim da je tu bilo toplijih scena, čak je i Jutjub rekao da smo preterali – priznala je Dara, te mnogi jedva čekaju njen novi album.

Inače pisali smo nedavno da se Dara fotografisala u svom kupatilu koje odiše luksuzom. Dara se fiotgrafisala a na fotografiji se jasno vidio džakuzi iza. Ona radi 24 sata i zato sebi može da priušti sav luksuz. Nedavno je izjavila da gradi kuću  za koju tvrdi da će biti njena oaza mira.

Zamolila je medije da je ne špijuniraju jer tu želi da se odmori, te će vjerovatno biti i velika ograda okolo kuće odnosno zid, kojim će se Dara “štitit” od kamera.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here