Ona je stvarno pravo  savršenstvo .Mnogi je sa razlogom nazivaju najzgodnijom Ruskinjom. I da je ne zovu tako  Anastasia Kvitko bi sama sebi zasigurno dodijelila tu titulu.Zgodna Ruskinja je uvjerena da ima najbolju guzu na cijelom svijetu toliko  da joj ne može konkurirati ni najpoznatija guza svih vremena, Kim Kardashian. 21 -godišnja Kvitko se zbog svoje karijere preselila u SAD,a  tu su joj predložili da izgubi koji kilogram, Ona je to sa gnušanjem odbila jer smatra kako ima savršeno tijelo, sportsku građu  te prirodno prekrasno lice.

Ona je ubrzo  dobila nadimak „Ruska Kim Kardashian“. Mnogi,prateći je i  gledajući njene slika na instagramu, postavljaju pitanje, ko je ova djevojka sa figurom pješčanog sata . Ona je tako brzo privukla milione pratilaca na instagramu? Njeno ime je Anastasia Kvitko, koja i nije toliko poznata među onima koji nemaju konto na instagramu.

Anastasia danas ima 22 godina, a rođena je u Kaliningradu u zapadnoj Rusiji. Svojim izgledom je već privukla 5,1 miliona sljedbenika na instagramu. Usprkos nekim primjedbama zlobnika, ostala je vjerna svom izgledu, koji se tako pretvorio i njen svojevrsni znak raspoznavanja. Ona tvrdi da je cijela  prirodna, a svoj izgled zahvaljuje dijetama i režimu fitnesa.

Međutim, nakon ovih dana objavljenih  slika u medijima, čini se da će takvih biti veoma malo. Odma su  mnogi istakli primjedbu a da je do ovakve figure došla zahvaljujući nizu plastičnih operacija.Ova atraktivna Ruskinja privlači mnogobrojnu pažnju golišavim fotografijama, a otkako je postala i ambasadorka i promotorka Mundijala, porastao je  interes za njom u svim dijelovima svijeta.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here