VELIKI BROJ SLUČAJEVA NAS OSTAVI BEZ TEKSTA, POGOTOVO U DANAŠNJE VRIJEME KADA MOŽETE SAZNATI SVE ŠTA SE U SVIM DIJELOVIMA SVIJETA DEŠAVA. NEKADA JE RIJEČ O LIJEPIM STVARIMA, KOJE NAS PRIJATNO ZNAJU IZNENADITI I ODUŠEVITI, A NEKADA I POPRAVE ČAK I TAJ DAN.

Imamo i onih drugih slučajeva, kada ostanemo nijemi zbog toga koliko su neki ljudi zli, neodgovorni i nije ih briga za ostatak svijet uopšte.

Mi vam danas donosimo jednu priču u porodici Tima Bramela, koji je iskusio na vlastitoj koži šta znači medicinska neodgovornost. Naime, nakon što su Tim i njegova supruga treće dijete dobili, odlučili su da ne žele više djece. Tim je uradio vazektomiju, a nedugo nakon tog zahvata, on je prije svoje supruge shvatio da je ona trudna, pošto se počela ponašati čudno tokom trudnoće, a bilo je tu nekih naglih i iznenadnih promjena raspoloženja, mučnina, iscrpljenosti, prva pomisao mu je bila da ga je njegova supruga sa drugim muškarcem prevarila.

“Kada su zaista potvrdili da je trudna, odradili su test očinstva, koji je dokazao da je zaista Tim otac tog djeteta, tada se on javio timu koji je bio zadužen za obavljanje njegovog zahvata poslije kojeg nikako nije moglo biti moguće da on postane otac još jedan djeteta. Mislio je da bi ga liječnici tek tad obavijestili da njegov zahvat uopšte nije bio uspješan, ali da su mu to “zaboravili” saopštiti.”

Na neki način je ipak ostao sretan jer je ponovo postao otac

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here