Ono što je svima jasno jeste da pjevači i estradne zvijezde zarađuju velike količine novca, ali su im prihodi to značajno opali jer je kriza svima zbog pandemije u svijetu.

Poznato je da su neki od pjevača znali zarađivati i preko 100 hiljada evra za jednu noć, a ne smijemo zamisliti koliko se zaradi na jednom koncertu.

Oni koji nisu štedjeli tokom velikog priliva novca , sada za vrijeme pandemije se nalaze u velikom problemu, a sa druge strane imamo i one koji su pametno ulagali novac u neke druge stvari, pa sada uprkos krizi uspjevaju da prežive.

Naravnom, ne ide svima baš to od ruke.

Evo primjera, Ceca Ražnatović je osnovala svoj studio u kojem i sama snima svoje pjesme, a isto to su učinile i njene kolege. Saša Kovačević isto ima svoj studio, ali isto tako ima restoran koji veoma dobro posluje.

Haris Džinović je sa svojom suprugom osnovao jednu firmu koja se bavi prodajom nekretnina, te i njihov posao jako dobro posluje.

Međutim, imamo i nekoliko njih koji nisu bilo uspješni pa imao Milicu Todorovič i Mariju Šerifović, te je slastičarna koju je otvorila sa svojom mamom Vericom propala, a i Milica je vrlo brzo zatvorila svoj objekat brze hrane.

Ali, ima jedan čovjek koji zasigurno ima najviše novca u regijij, jer posjeduje preko 30 nekretnina od kojih svaka vrijedi preko milion, a to je Goran Bregović.

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here