Ono što je sigurno i ono sa čime ćemo se svi nekada nažalost suočiti jeste gubitak voljene osobe ili osobe koaj nam je jako bliska.
U tim trenucima svijet nam se ruši i nikako ne može da nađemo izlaz da to sve prebrodimo i onda poslije nekog vremena izgleda kao da smo prešli preko toga, ali u suštini nikada ne prijeđemo.

Istu bol i žal za gubitkom možemo osjetiti i kada izgubimo svog kućnog ljubmca, a to najbolje znaju oni koji su ih nekada izgubili.

Taj gubitak je naravno jedan od najtežih naroćito ukoliko smo bili vezani za njega ili nju, a koliko god ljubimaca imali poslije njega nijedan ne može nadomjestiti njegovo ili njeno mjesto u našem srcu.

 

Tako je, Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića, na svojim društvenim mrežama podijelia tužne vijesti, a to je da su ostali bez kućnog ljubimca, psa Tesle za kojeg su svi jako bili vezani.


Oni se, logično, i dalje prisjećaju njega kao i trenutaka koje su proveli sa nim, a tugu nekako nastoje da prebrode uz ostale kućne ljubmce,

Na svom profilu na Instagramu Jelena juče na objavu napisala

“Zauvijek ćeš biti u mom srcu..”

Da li ste vi nekada uizgubili ljubimca i kako ste se nosili sa time? Vjerujemo da nije nimalo lagano bilo, pišite nam u komentare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here