Da li znate da voditelj Voja ima ženu mlađu od njega 18 godina i čak su 15 godina u braku. Voja je naglasio da im to nikada nije bila prepreka u braku. Šta vi mislite o ovakvim brakovima

Najgledanije muzičko natjecanje Zvezde Granda u svakom je slučaju najbolje natjecanje ove vrste u našoj regiji, pa nije ni čudo što je vodeći par na ovom natjecanju postao izuzetno popularan u našoj regiji a to su Voja i Sanja. Svi poznaju voditeljicu, Sanju Kuzet, koja privlači veliku pažnju svaki put kada se pojavi na velikoj pozornici Granda, a većina muškaraca odmah će se složiti s nama da je u svakom slučaju jedna od najzgodnijih žena na domaćoj sceni .

Međutim, voditelj Voja Nedeljković već nekoliko sezona podržava je na ovom natjecanju, a kad je u pitanju Voja, nema sumnje da je riječ o izuzetno karizmatičnom čovjeku koji pomaže i takmičarima i njihovoj porodici da lakše prevladaju sav stres koji ovaj natječaj ima zna kako donijeti. Zaista je odličan u svom poslu, pa je s razlogom bio zaposlen u Grand produkciji dugi niz godina.

Kada je u pitanju njegov privatni život, većina nije svjesna mnogih detalja poput onoga da Voja ima supruga koja je doktorica i koja je mlađa od njega 18 godina. Ono što većina ne zna je da Voja ima dakle ženu koja je nekolikom godina mlađa od njega. Zove se Majaa, a Voja i ona zajedno su već petnaest godina. Voja j otkriva da im razlika u godinama nikad nije bila glavna prepreka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here