Malo je onih koji ne znaju da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić napustio ovaj svijet nakon što je tragično na stradao u saobraćajnoj nesreći koja mu se desila nakon nastupa u Njemačkoj, kada je krenuo u ranim jutarnjim satima nazad kući u Srbiju.

Svi fanovi ovoga pjevača bili su veoma pogođeni sa njegovom smrću, a taj gubitak, kao što je i normalno, najteže podnosu pjevačeva porodica, supruga i djeca, koji nikako ne mogu da se pomire da njihovoga oca i supruga više nema.

Da su svi još uvijek u velikoj tuzi i šoku dokaz su i fotografije sa groba legendarnog pjevača, kojeg svakodnevno pohode mnogobrojni njegovi fanovi, a svaki dan je tu neko i iz Šabanove porodice, a jedan od češćih na grobu svoga oca je i Šabanov sin Mihajlo koji je ovoga puta uhvaćen da je na očev grob došao zajedno sa svojom vjerenicom Danijelom Mandić.

Loading..

Bilo je više nego očito da Mihajlo još uvijek teško prihvaća očevu smrt, jer je svo vrijeme dok je za oca palio svijeću neutješno plakao. Zadržao se na grobu nekih 15-ak minuta, a zatim je sa svojom djevojkom, odnosno vjerenicom napustio Aleju zaslužnih građana u Beogradu.

Svakako da nikome iz Šabanove porodice ne pomaže ni to što je javnost i dalje veoma zainteresovana za sve što se dešava u kući pokojnoga Šabana, pa i to dodatno iscrpljuje Šabanovu udovicu Gordanu, kao i kćerke Sanelu i Ildu na kojima je i dalje vidljivo da su iscrpljene i smorene.

Posebno ih pogađaju priče oko Šabanovog nasljedstva koje je i dalje aktuelno, kao i priča o Šabanovom vanbračnom sinu Robertu koji želi i svoj dio nasljedstva za kojeg kaže da mu ga ostatak porodice, posebno Gordana , osporavaju.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here