Svi mi imamo neke televizijske serije koje smo gledali i kojih se i danas rado sjećamo, a Bolji Život je najbolji primjer za tako nešto, kao i još neke serije koje su se prije više decenija snimale u domaćoj produkciji.

Jedna od serija koja je mnogima bila draga je svakako serija Srećni ljudi, posebno jer je u toj seriji igralo sve ono najbolje što je Srbija imala u tom trenutku kada su glumci u pitanju, a ta serija je bila veoma dobra odskočna daska za neke mlade glumce, koji su danas među najpopularnijima u regiji.

Svi se sjećaju i lika maloga Nece kojeg je tumačio Janko Milivojević koji je nakon 25 godina od snimanja ove serije potpuno promijenio svoj život i danas je daleko i od televizije i glume i bavi se sasvim drugim poslom.

Svi koji su gledali ovu seriju znaju da se ona cijela zasniva na priči koja se razvija oko porodice Golubović. Serija je snimana u dvije sezone i ima 70 epizoda plus novogodišnji specijal, a jedan od najupečatljivijih uloga je uloga malog Nece koji je u seriji imao i svoga najboljeg druga- psa Simu.

Janko danas, vjerovali ili ne ima 31 godinu i više se n u kome slučaju ne bavi glumom. On je danas postao dijelom porodičnog posla, tako što pomaže roditeljima u radu galerije koja se nalazi na Petlovom Brdu, a također se bavi i prevozom umjetničkih djela širom Europe, tako da na neki način jeste u umjetnosti, ali na malo drugačiji način. Ono što je najvažnije za njega je da je prije nekoliko godina postao i otac jedne djevojčice.

 

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here