NOVI DETALJI O NEKRETNINI JOVANE JEREMIĆ! Stan ima 45 kvadrata, blizu vode i CRKVE je, a od CIFRE će vam se ZAVRTJETI U GLAVI!

0
203

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je privukla pažnju javnosti kada je nakon deset godina dala otkaz na televiziji “Happy”. Naime, ona navodi da su se sve njene želje ostvarile.

“Od transfera sam riješila stambeno pitanje, što mi je bilo najvažnije. Nisam nikad ništa dobila na tacni, ni od roditelja, ni od muža. Sama sam sve stekla sa svojim znanjem, mogu da biram sa kim ću biti i šta ću raditi u životu. Znala sam da će se nekada u mom životu steći okolnosti da materijalizujem svoj napor i trud. Nisam išla deset godina na godišnji odmor i niste me mogli vidjeti na luksuznim destinacijama poput Mladiva i Zanzibara”- ističe Jovana i otkriva kako njena nekretnina izgleda.

“Svoj cilj sam ostvari, sve što budem više imala, sve ću biti normalnija. Stan će biti blizu crkve i vode, jer tu moja duša pronalazi mir. Izabrala sam nekretninu od 45 kvadrata sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom, kuhinjom i terasom, koja je obavezna.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here