Novak izgubio prednost pa se okrenuo prema stručnom štabu i REKAO OVO: DA LI JE MOGUĆE? Slijedi nova kazna?

0
284

Novak Đoković je najpopularniji srbijanski, profesionalni tenisač na svijetu. Rođen je 22. maja 1987. godine u Beogradu. Novak ima dvoje djece, kćerku Taru i sina Stefana.

Novak se trenutno smatra za jednog od najvećih tenisera svih vremena, i počeo je trenirati u svojoj četvrtoj godini. Novak je osvojio 17 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji. Četiri putra je osvajao završni turnir i 32 puta je bio pobjednik turnira ATP Masters serije.

Međutim i najbolji teniser svijeta nekada izgubi živce. To se desilo nakon jednog izgubljenog poena na startu drugog seta osmine finala Australijan opena protiv Raonića Miloša. Nakon jednog izgubljenog poena, koji je Milošu Raoniću donijeo priliku za brejk, Novak Đoković se iznervirao i okrenuo prema svom “boksu” i viknuo: “Šta više kašlješ bre”.

Novak je sve svoje frustracije ispucao prema boksu. Osjetilo se da je Đoković pod velikim pritiskom. Poznato je da teniseri pod pritiskom, kada je meč u neizvjesnosti, znaju reagovati burno, kao što je slučaj u ovom meču.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here