Svi znaju, a najviše i najbolje to zna pjevač Darko Lazić koliko je samo sreće imao u životu kada je preživio tešku saobraćajnu nesreću  kada se nadomak svoga sela Brestač prevrnuo sa svojim skupocjenim automobilom, vozeći ga velikom brzinom.

Tada je Drako zadobio zaista teške tjelesne povrede i sreća je bila da su ga veoma brzo dovezli do bolnice.

U bolnici su mu konstatovali da je zadobio više prijeloma kostiju , veliku traumu glave i noge. Nekoliko dana je bio u komi, a doktori su mu se borili da mu sačuvaju nogu, a u operaciji mu je izvađena i slezena, koja je totalno nastradala od siline udaraca.

Istragom i testovima krvi je utvrđeno da je Darko vozio pod djelovanjem alkohola i drugih opojnih sredstava, ali izgleda da mu ništa od toga nije bilo dovoljno da nauči lekciju jer se sve češće vidi da Darko nastavlja po starom ili na sve načine pokušava da isprovocira pažnju medija i fanova i da skrene pažnju na sebe.

Odavno je Darko krenuo i sa rehabilitacijom, kako fizičkom, tako i psihičkom. Uzima i dalje određenu terapiju za koju se zna da nikako ne ide uz alkohol ali izgleda da to Darka previše na zabrinjava.

Tako je pjevač već nekoliko puta pred kamerama uhvaćen kako prilično dobro ispija alkohol. I mada se odmah takve vijesti nađu na naslovnicama, Darko nije previše zabrinut radi toga i nastavlja po starom.

Tako je i ovih dana opet objavio fotografiju na kojoj je vidljivo kako ispija alkohol, a mnogi njegovi fanovi su mišljenja da njemu nema spasa, te da sljedeći puta sudbina neće biti tako milostiva prema njemu.

 

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here