Ana Bekuta je izgleda prošla kroz jako težak period, ali to je tek sada objavila i to na smiješan način.

Ona s enaime mjesevcma suzdržavala od slatkiša i teške hrane a sada je objavila krajnjen smiješan stori, a radi se o tome da je trebala da ide na Kupusijadu ali nije mogla kako je napisala radi  organizacije.

na Bekuta je nedavno pokazala svoj dridžider u kome zapravo nijee bilo ništa. Naime njoj su novinari dolazili kući a kada su došli do kuhinje ona je rekla da tu ima sve što ima i običan svijet a ond aje otvorila fridžider kad tamo – ništa.

ana-bekuta-foto-dejan-briza-9-1000x0

Ana je inače članica žirija Zvezde Granda a i njena unuka je angažovana u Grandu kao šminkerica jer se timebavi. Mnogi govore da je ona došla tu zbog preporuka bake.

bekuta

Inače Ana Bekuta je neko ko je godinama radio na svojoj karijeri, a sada uživa u poznim godinama. Ana je godinama gradila svoj uspjeh a daans je jako cijenjena gdje god da se pojavi. u nekoliko zadnjih sezonaona je član žirija.

ana-b

Svi znamo njene hitove od kojih je najpoznatiji Zlatiborske Zore. Vjerujemo da i vi znate ove hitove. Ana Bekuta je inače mlada započela karijerua danas je jedna od najcjenjenih zvijezda na Balkanu.

Šta vi mislite o voijn pjevačici? Da li slušate njene hitove? Mnogi se ne sjećaju Ane iz mladih mdana, ali bila je zaista prelijepa djevojka koja je plijenila poglede svojiom ljepotom a i dalje se ljepota ne da sakriti.

Šta vi mislite o njoj?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here