Uspio je da pobjedi opaku bolest sa kojom se borio dvije godine u tajnosti.

Britanska zvijezda Rod Stewart objavio je radosnu vijest – napokon je pobijedio opaku bolest. Inače on s eliječio u tajnosti dvije godine

Inače bolovao je od raka prostate. On je poručlio svim muškarcima da idu na redovne preglede. On inače ima 74 godine i njegovo liječenje se odvijalo u tajnosti, tek kada je trebalo da se skupe sredstva on je objabio da boluje od opake bolesti. Uspio je da se izliječi i sada je objavio radosnu vijest.

rod

Inače ova bolest pogodi i do nekoliko hiljada muškaraca. Zato treb ići na redovne preglede, jer je lakše lijčiti ako je u ranoj fazi. Inače mnoge zvijezd u svojoj kasnoj dobi obole, najviše zbog stresnog načlina života. Stalni nastupi, gostovanja, nerviranje, sve to utiče da “navuku” neku bolest.

prostata1

Narvno to je danas zahvatlilo i obično stanovništvo – bolest ne bira. Najbolje je ići na redovne preglede, da se to en zapusti, je rje teže kasnine ličiti.

Mngoe slavne zvijezde su pobjedile ovu bolest, tako što su išle ne aredovne pregle i terapije a u tim tenucima  navitnija je pomoć i podrška porodice.

prostata

Uhlavnom bvećina zvijezda objavi da boluje od te bolesti aloi ovaj je pjebvač htio da to niko ne sazna osim njemu bliskih prijatelja.

Zato nije govotio u javnosti dok nije bilo pred kraj liječenja.

Inače u takvim tenucima nekim ličostima je najbitnije da uz njih budu fanovi i da ih podržćavaju, tako neki stalno objavljuju vijesti i objave na fesjbuku gdje obavještavaju svoje fanove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here