Kako se približava kraj druge sezone Zadruge, tako je i sve više emotivnih scena u ovome rijalitiju, i to ne samo onih koje idu na svađanje i povišene tonove, veći one prave emotivnosti, koje i same gledaoce rastužuju ili razveseljavaju na pravi normalni način

Pa se sada pokazuju emocije i kod nekih takmičara koji baš i nisu skloni da se na takav način pokazuju i da kažemo ogoljavaju na taj način pred javnošću, ali na kraju krajeva i oni pokazuju da su samo ljudi od krvi i od mesa.

Tako se i Lepi Miča rasplakao kao nikada do sada kada je vidio neke svoje uspomene, koje su ga toliko pogodile da je na kraju napustio stol, jer je bio vidno pogođen nekim slikama. Lepi Mića je jedan od takmičara koji zaista rijetko pokazuje svoje emocije, ali je ovaj puta, kao nikada prije progovorio o svojoj supruzi Snežani sa kojom je u braku dugi niz godina

Pa je tako Mića rekao kako ga život nikada nije mazio  te da je nakon teških godina konačno upoznao ljubav svoga života i da je ona jedina koja ga u dušu poznaje. Dodao je kako mu Snežana mnogo nedostaje i da zna da je ona tu kada god mu je teško. Rekao je i kako ga je nekim sitnim pričama kupila za cijeli život kao i da su se zabavljali tri godine prije nego li su se vjenčali i da su bili samo godinu dana u braku kada je počeo rat.

Mića kaže da je tada svojoj Snežani rekao, pošto tada nisu imali djece, da ako treba da rasprodaju sve što imaju i da se ona vrati u svoj Nikšić, jer kako Mića kaže, tada joj je rekao da taj rat nije njen rat i da zbog toga ne treba da ima nikakvu obavezu prema njemu, da bi mu ona rekla da je to i njen rat isto kao i njegov i da nije tada otišla od njega, tako da su zajedno sve ove godine.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here