Higijena je pola zdravlja, kako kažu zdravstveni radnici, i svi znamo koliko je lična higijena važna za svakog pojedinca.

Kako je opšte poznato, pripadnice nježnijeg pola više održavaju ličnu higijenu, što je i porebnije nego pripradnicima jačeg pola. Bilo kako bilo, za svakoga je preporučljivo redovno tuširanje.

Sa tim se očigledno ne slaže jedna gospođa, žena koja se nije kupala nikako čitavih 30 godina.
U nastavku možete pročitati o čemu se radi.

Jedna žena iz Engleske, koja je u ovom slučaju neimenovana, pisala je svoju ispovjest na jednom od popularnih društvenih foruma. Kaže da je jedini razlog zbog kojeg je tamo pisala, bio da sazna da li je ona zapravo jedina na svijetu koja izbjegava da se tušira i koristi sapun uopšte.

“Moj muž me bukvalno na koljenima moli da odem da se okupam, ali meni se stvarno ne da, nije mi do toga, i odbijam to učiniti. Ne volim sapun i ništa što miriše, te hemikalije.” objašnjava ona.

“Ja čak veoma rijetko i svoje ruke perem, samo kad baš moram. Kad se stvrdne koža pa ne mogu da pomičem ruke. Ali i to prilično rijetko, možda jednom mjesečno. Ni slučajno svaki dan, nema šanse. Ja sam na tom forumu htjela provjeriti da li ima ikog sličnog meni na ovom velikom svijetu, nemoguće da samo ja ne volim sapun.” zapitala se ona, ali ubrzo je dobila i odgovore, iako ne baš onakve kakve je ona željela.

Što je i očekivano, većina tih komentara su bili isključivo negativni, svi su je napali zbog toga, pisali su kako je odvratna i kako se životinje čak bolje ponašaju od nje. Nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja ubjeđivanja. i njen muž je rekao da mu se gadi i da smrdi neopisivo.

“Ja mislim da mene moj muž više ne voli, čak je uspio otjerati i sve životinje sa naše farme, nema više ni ptica koje sam uvijek voljela hraniti. Neću više da spavam sa njim, razočarao me je.” kaže nam ona tužno.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here