Vjerojatno se o nikome toliko ne piše u posljednjih desetak dana kao o pobjednici Zvezda Granda za ovu sezonu, a radi se naravno o prelijepoj i talentovanoj Džejli Ramović iz Goražda, Bosna i Hercegovina, koja je ove godine bez nekih velikih problema pobijedila u ovome talent takmičenju.

Džejla je tokom takmičenja osvojila srca mnogih gledala u regiji, ali i članova žirija, i mada joj je tek 17. godina, već joj mnogi predviđaju zaista veliku karijeru, a to je bilo vidljivo i nakon glasanja stručnog žirija, ali i nakon prebrojavanja glasova koje su gledaoci slali putem sms poruka.

Međutim, ovih dana se na društvenim mrežama pojavila snimak sa vjerojatno prvoga javnoga na stupa kojeg je Džejla imala, kada je imala samo pet godina i na kojem je nastupila sa svojom starijom sestrom Lejlom sa pjesmom ”Čips i čokolada”, a koju su njih dvije izvele na dječjem festivalu koji se zove ”Šta se pjesmom sanja”.

Loading..

Na snimci se vidi da je Džejla odjevena kao princeza i već tada se mogao primjetiti njen veliki talent i ljubav prema pjevanju, te se moglo nekako pretpostaviti da Džejlu u budućnosti čekaju velike stvari.

Od njenoga prvoga nastupa je prošlo 12. godina, a kako je sve to izgledalo možete da vidite i na ovoj snimci koju dijelimo sa vama.

Podsjećanja radi, Džejla je već sa 14. godina pobijedila u emisiji Grand produkcije ”Neki novi klinci” da bi sa 16. godina se prijavila u Zvezde Granda i rekli bismo sa velikom lakoćom odnijela ubjedljivu pobjedu u netom završenim Zvezdama Granda za ovu godinu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here