Zasigurno jedan od najboljih tenisera u svijetu je Novak Đoković, a ono što je javnosti poznato jeste da veliku muku muči sa zdravljem.

Isto tako poznato je da je Novak učesnik turnira u Sinsinatiju, a mediji obavještavaju da je on nakon sinošnjeg meča sa Robertom Bautistom Agutom, odbio da se pojavi na press konferenciji, a to mu je bila preporuka ljekarskog tima jer mu se nakon meča zdravstveno stanje naglo pogoršalo.


Tokom samog meča moglo je se primjetiti da Novak ima probleme sa bolovima u predjelu vrata, te je u toku meča tražio čak i masažu vrata.

Prisutnima na press koneferenciji su se umjesto njega obratili ogranizatori turnira i naveli kako ljekarski tim Novaka je savjetovao da se on ne pojavljuje na press konferenciji zbog problema sa vratom.

Da stvar bude gora, pored problema sa vratom imao je problema i sa bolovima u predjelu stomaka.

Ovi problemi sa vratom ga prate od samog početka turnira, te je evidentno da je stalno pod bolovima.

On je nekako uspio da sretnim žrijebom dođe nekako do finala, gdje će svoje snage omjeriti sa kanadskim teniserom Milošem Raonićem, te će nastojati da osvoji titului čime bi zasigurno postao najbolji teniser na svijetu po osvojenim turnirima, jer će onda da bude jedini teniser koji je dva puta osvojio svaki turnir koji se igra u profesionalnom tenisu.

 

Nadamo se da će biti bolje do finala, a kako vi komentarišete ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here