Neviđeni haos, poznati pjevač napao vjerenicu nasred ulice, reagovali prolaznici!

0
395

Posljednje tri godine popularni pjevač Darko Lazić prošao je kroz težak period. Prvo se razveo od svoje bivše supruge Ane Sević s  kojom se upoznao u emisiji Zvezde Granda ,pa posle toga je doživio tešku saobraćajnu nesreću iz koje se jedva izvukao živ. Nakon oporavka slijedila je velika borba sa viškom kilograma koje mu je ugrožavalo zdravlje.

U tome mu je najviše pomogla njegova nova djevojka  sa kojom je dobio sina i Darko je shvati da se mora boriti za svoju djecu i krenuo da radi na sebi. Prvo je morao promijeniti ishranu što  mu je teško padalo a kasnije operisati i želudac ali je uspio sve to prebroditi i sada je fizički aktivan . Nedavno je izašao u šetnju  sa vjerenicom Marinom i sinom Aleksejom ali su se ubrzo posvađali.

Aleksej je kao i svako dijete vidio igračku u izlogu i Darko je odmah požurio da mu kupi. Marina je zagamila na njega da mu ne kupuje jer ih ima i previše , ne mora svaka igračka koju poželi biti njegova a neka dejca nemaju šta da jedu.  Slučajna prolaznica je htela zvati policiju a oni su rekli da nije potrebno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here