Još 2015. godine gledatelji Australian Channel 10 imali su neugodnu priliku gledati vijesti, koliko god ozbiljne bile, zbog neobičnog izbora odjeće voditelja TV emisije Natarshe Belling.

Konkretno, Beling je nosila jaknu koja nije bila ružna ili podebljana, ali čiji je vratni izrez bio u obliku – penisa, pa će jakna, kao što se moglo i očekivati, uskoro postati pravi hit na Redditu i Facebooku.

Odmah su je na društvenim medijima nazvali ‘Penis jacket’. Korisnici društvenih medija odgovorili su brzo i ostavili brojne komentare, pri čemu se jedan pitao je li to možda neka raketa koju je vidio ili nešto slično, a drugi je napisao da više nikome neće pasti na pamet da ovo obuče u program uživo. Ali čini se da taj korisnik čini veliku pogrešku.

Tačnije, ‘Penis Jacket’ se ponovno pojavila i vratila se u trend, a ovaj put voditeljica Channel 9 Samantha Heathwood odjenula se u zeleni dizajn.

Da stvar bude još gora, ovratnik jakne završava zlatnim patentnim zatvaračem, a mnogima je ovaj detalj dodatno zaokupio maštu. “Znam da je to za mene vrlo nezrelo, ali vrištim zbog ovog od smijeha”, napisao je jedan korisnik Twittera dok je dijelio ovu sada već čuvenu sliku.

Šta mislite nakon gledanja videa i kako izgleda kada voditelj, još uvijek ozbiljan i profesionalan, vodi program odjeven u ovu vrstu odjeće.

Izvor: Novadanas

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here