Svjesni smo da u posljednjih nekoliko mjeseci, tačnije od početka ove godine, nema nijedne dobre vijesti koja se desila. Početak godine, kao i period do sada su obilježile razne nesreće, a među njima glavna je pandemija korona virusa koja je još uvijek aktuelna i za kou se ne zna kada će i prestati.

Svi mi smo u pandemiji u jednom trentuku bili primorani da sjedimo kod kuće, pa su se mnogi razboljevali i umirali, a neki su izgubili i svoje poslove.

Međutim, koliko god bilo loše, svjesni smo da je Balkan karakterističan po tome što i u najgorim trenucima ne gubimo smisao za humor, a to mogu dokazati i razni statusi, razne fotografije koje jednostavno izvuku osmijeh na lice.

Jedna od takvih fotografija koja je zasigurno nasmijala mnoge jeste i ova koju vam donosimo u nastavku.

Kako su mjere ublažene, otvoreni su mnogi objekti, a među njima i javni prijevoz, te se život koliko toliko počeo vraćati u normalu.

Još uvijek je broj mjesta u javnim prijevozima ograničen, a svi putnici moraju da imaju maske, a radnici u javnim prijevozima imaju zadatak da sve provjeravaju i da paze da svi poštuju mjere koje su donesene.

Tako je i vozač jednoj autobusa po imenu Pavle Mirković morao uslikati jednu putnicu.

Naime, maska koja bi trebala štiti od korona virusa bi po pravilu trebala prekrivati nos i usta, ali ova žena to nije tako shvatila.
Istina, ona ima masku, ali njena maska prekriva oči.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here