Malčanski brijač uočen je danas oko 200 metara od njegove kuće u Malči, u kojoj živi s roditeljima. Uočio ga je prvi susjed, koji ima oko 70 godina, jer je vidio da netko prolazi kroz dvorište i vrata podruma su se otvorila, on je jednostavno oistao bez teksta, kada je vidio jako poznatu facu pred sobom.
Izašao je sa suprugom da provjeri tko je u njihovom dvorištu i pritom uplašio Jovanovića koji je preskočio ogradu iako su kapija bila otključana. Tražio je hranu i bilo kakav smještaj, jer je jako dugo vremena bez osnovnih potrepština.

Krenuo je u smjeru svoje kuće, ali prošao je iza nje, kroz manje dvorište i krenuo prema groblju. Tamo su mu se našle ogrebotine na licu koje su imali tijekom hapšenja. Kad je stigao na groblje, sakrio se iza spomenika i obložio ga vijencem. Kad je policija stigla na groblje, to je čuo i počeo bježati!
Uhvatili su ga, oborili ga na zemlju i prvo što je rekao bilo je “nemojte me tući, molim vas!” Potom je otkrio da nije jeo 9 dana, pa policija pretpostavlja da je posljednji put jeo s otetom Monikom kad su na groblju pronašli slatkiše.

Groblje u kojem je pronađen bilo je u blizini kuće njegovih roditelja, udaljenih oko 200 metara, a policija istražuje je li se Jovanović skrivio u grobovima za vrijeme pretrage.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here