U današnjem članku donosimo jednu jako zanmljivu priču u kojoj ćemo provjeravati koliko poznajete naše zvijezde iz doba kada su bili još klnicu.
Na ovoj fotografiji nalazi se jedan dječak koji je krenuo očevim stopama, te dostigao ogromni uspjeh kojem se nikada nije nadao, a njegov otac je bio televizjiski novinar koji je svoj život nažaloist izgubio u prošlom ratu u Hrvatskoj.

Da li ste pogodili o kome je riječ?


Riječ je o Ognjenu Amidžiću koji je rođen 1975. godine, a očevim stopama je zakoračio nakon njegove smrti te je svoj prvi angažman imao na Televiziji Šabac, gdje je vodio svoju muzičku emisiju, da bi nakom nekog vremena napustio Šabac.
Nakon toga se preselio u Beograd gdje je dobio posao na Beograd 202, a nakon toga je počeoi raditi na RTS-u ali na njemu nije ostao dugo.
Kasnije se preselio na TV Pink na kojem je uspio da radi po svojoj slobodi i da stvori zvijezdu od sebe emisiju koja je mega popularna i dan danas na našim prostorima.

On je 2005. godine zajedno sa pokojnim Marinkom Madžgaljem osnovao mega popularnu grupu Flamingosi koja je žarila scenom tih godina.

Pored voditeljskog posla, i muzike on je i glumac te je se okušao u nekoliko filmova i serija, ali se kasnije vratio svojoj emisiji koja je jedna od najpoznatijih emisija u regionu, a u koju dolaze mega zvijezde u kojima Ognjen kroz razne teme i igrica uveseljava tv publiku.

Da li ste uspjeli iz prve da pogodite o kome je riječ?
Budite iskreni?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here