Umirovljena američka glumica Kelly Le Brok stekla je slavu kao manekenka, bila je najljepša, zaradila je puno, nakon čega je 1980-ih postala najpoželjnija žena Hollywooda zahvaljujući ulogama ljepote u “Ženama u crvenom” i “Čudne znanosti”, ali danas nije znao što je sama sebi učinila.

Kelly danas ima 59 godina i rijetko se pojavljuje na crvenom tepihu i na javnim događajima. Međutim, kad se prvi put pojavite, prvo primijetite njezino neprepoznatljivo lice koje je prošlo brojne estetske postupke i operacije, a sada vidite posljedice, tj. Negativne. Osim toga, na izgled su utjecale i ovisničke bolesti zbog kojih je glumica mogla izgubiti život, a time i ne igrati igru.

Kelly je počela raditi kao model s 16 godina, a u dobi od 19 godina završila je na naslovnici prestižnog modnog časopisa Vogue. Ubrzo nakon toga stigle su prve ponude za filmove i karijera glumice započela je u velikom stilu i puno je zaradila.

Loading..

Kelly je poznata i po burnom braku s likom niza akcijskih filmova Stevenom Sigallom, koji je trajao od 1987. do 1996. i s kojim je dobila troje djece, ali se razvela.

“Odlučila sam napustiti Hollywood kako bih svoju djecu odgajala podalje od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam htjela da ih gledaju ili da osjete negativne posljedice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gdje sam doslovno živjela u divljini bez televizora 24 godine “, rekla je za Closer Weekly u intervjuu 2017. godine.

A to podsjeća na scenarij iz jedne knjige, i da, moguće je

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here