SVjesni smo da je pojavom interneta došlo do toga da se ništa ne može sakriti što se dešava u svijetu, a skoro svaki dan imamo priliku i da pročitamo neke stvari za koje vejrovatno nikada ne bismo čuli da nije interneta.

U posljednje vrijeme, tačnije u posljednjih nekoliko godina na internetu se pojavila jedna platforma u kojoj su ljudi nesmetano, potpuno anonimno mogli da kažu sve što žele, ili da se ispovjedaju za nešto što su uradili.
Ona se tada nazvala Ispovesti, a i dan danas je aktuelna.

Međutim, priča koju vam donosimo u posljednje vrijeme dolazi nam iz Srbije i isto tako žena koja je akter ove priče nam je ispričala svoju životnu priču, potpuno anonimno.

Kada je bila mlada ona je, naime vodila ljubav sa jednim mladićem iz sela i kada se to desilo on je više nikada nije nazvao. Ona je tada shvatila da je on samo želio jednu stvar od nje, te se zbog toga osjećala posramnjeno i usamljeno, pa je zbog toga ona iz osjećaja slabosti i ljutnje spavala sa jednim oženjenim muškarcem.
Mislila je da će se selom pročuti o tome šta je uradila, ali to se nije desilo barem ne onako kako je to ona msilili.
Ovaj oženjeni muškarac je među ostalim muškarcima proširio priču o njoj, pa je se njena pustolovina nastavila, te je spavala sa svim mušrkacima iz tog sela.

Veliki broj tih muškaraca je bio u braku i svi su se plašili da će njihove žene da saznaju za to, pa su je na neki način podmićivali za to, davajući joj pare i hranu u zamjenu da šuti.

Koji je vaš komentar na ovo? Šta mislite o ovome

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here