Neda Ukraden se skinula u 7.deceniji: Vrela bakica pokazala tijelo, fanovi zapanjeni – Dobar Dan

Neda Ukraden se skinula u 7.deceniji: Vrela bakica pokazala tijelo, fanovi zapanjeni

NEDA UKRADEN JE PJEVAČICA KOJOJ GODINE NE MOGU NIŠTA. NJENA POSLJEDNJA OBJAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA JE SVE FANOVE ODUŠEVILA U POTPUNOSTI.

Na Maldive je otputovala pjevačica da bi se malo odmorila, a objavila je fotku u kupaćem kostimu. svoje zanosno tijelo je pokazala, iako ima 68 godina, ona izgleda zaista fenomenalno dragi naši.

Dok je pozirala u jednodjelnom kupaćem kostimu, napisala je u opisu fotke kako je lijepo ljeto usred zime.

Maldivi su jedan od osnivača Južnoazijske udruge za regionalnu suradnju (SAARC). Također je članica Ujedinjenih naroda, Organizacije islamske suradnje i Pokreta nesvrstanih. Svjetska banka klasificira Maldive kao gospodarstvo s višim srednjim dohotkom.  U prošlosti je ribarstvo bilo dominantna gospodarska djelatnost te je i dalje najveći sektor, a slijedi ga brzo rastuća turistička industrija. Zajedno sa Šri Lankom, ona je jedna od samo dvije južnoazijske zemlje koja je ocijenjena “visokom” po Indeksu ljudskog razvoja , a dohodak po glavi stanovnika jedan je od najviših među državama SAARC-a.

Maldivi su bili republika Commonwealtha od srpnja 1982. do povlačenja iz Commonwealtha u listopadu 2016. u znak prosvjeda zbog međunarodne kritike njezinih zapisa u vezi s korupcijom i ljudskim pravima.

Prvi maldivci nisu ostavili nikakve arheološke artefakte. Njihove su zgrade vjerojatno građene od drva, palminih lišća i drugih kvarljivih materijala, koji bi se brzo raspali u slanoj i vjetrovitoj tropskoj klimi. Štoviše, poglavari ili poglavari nisu živjeli u složenim kamenim palačama, niti je njihova religija zahtijevala izgradnju velikih hramova ili spojeva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *