Kada su u pitanju zvezde koje obično sjede kao članovi žirija u poznatom muzičkom takmičenju “Zvezda Granda”, svi smo svjesni da su ovo nevjerovatni pevači i pjevačice koji imaju karijeru iza sebe sa kojom se nekolicina pjevača može pohvaliti.

Jedna od njih je i Ana Bekuta, koju mnogi poštuju zbog svoje blage prirode, ali i zato što je više puta svima dokazala da zaista zna da se bori za svoje i da ni u kojem slučaju nema problema da se suoči sa svima koji je uveravaju da nije u pravu.

Međutim, sigurni smo da će se većina vas složiti sa nama da je Ana Bekuta takođe jedna od najljepših pevačica koja je ikad došla na domaću scenu, i iako je na pragu svoje sedme decenije, i dalje se veoma dobro drži, kao i uvek svesna da je izgled presudan kada je reč o zabavi, tako da nikada nije pustila da se publika razočara.

Ipak, godine su učinile svoj dio, a ako sada mislite da je Ana privlačna žena, trebali ste je vidjeti prije tri decenije kada je muškarce jednostavno bacila na kolena gde god se pojavila, o čemu svedoče neke slike iz njene mladosti.

Međutim, pevačica koju danas poznajemo i dalje je prepoznatljiva, što je s pravom jedan od najuspješnijih i jedan od favorita u regionu. Kakvo je vaše mišljenje o ovoj pevačici? Voljeli bismo čuti kakav je vaš stav kada je u pitanju.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here