U ovo doba visoke tehnologije i društvenih mreža, mnogi koriste baš te dvije stvari da bi našli sebi blisku osobu, idealnog partnera, ljubav svoga života, sa kojim bi živjeli u vezi i u ljubavi. Sada postoje mnoge mogućnosti da upoznate mnoge ljude , širom regije i svijeta za samo nekoliko minuta ili sati.

Na internetu ima zaista mnogo sajtova koji baš služe za upoznavanje ljudi i za pronalaženje partnera, pa se tako ovih dana na jednoj takvoj stranici pojavio oglas koji je skrenuo pažnju na sebe iz više razloga

Oglas je napisala jedna ženska osoba koja je počela sa informacijom kako je na svojoj farmi ostala sama jer su joj i otac i majka preminuli, tako da je sada sav posao pao na njena leđa, i da ima toliko posla da ne može da nađe niti malo vremena za sebe, te da radi od jutra do mraka.

Dalje u oglasu je napisala kako traži momka ili muškarca koji bi joj pomogao oko radova na farmi, da bi ona za uzvrat pazila na tog muškarca, kuhala mu, prala mu i bila zahvalna i na druge načine. Napisala je da na svome imanju ima puno stoke i životinja, i to oko150 grla stoke, dosta teladi, pilića, jagnjadi i koza, a uz  to sve ima i 12 mačaka i dva psa kojima ne smije ništa da zafali, ni hrene, ali ni vode i ni u čemu ne smiju oskudijevati.

Dodala je da nakon rada oko stoke taj će muškarac imati i mnogo posla oko farme i zemlje, jer se mora pripremiti i sijeno, ali i hrana za stogu da se ima i za ubuduće, te da se mora pozabaviti i drvima za grijanje, ali i da mora zna baratati sa traktorom i drugim mašinama

Kako je navela ova žena, prednost za ovaj posao i poziciju imaju muškarci koji znaju sa alatom i koji se znaju dobro služiti sjekirom, te da se moderni muškarci koji briju noge, prsa i međunožje, kao i oni koji čupaju obrve ne javljaju na ovaj oglas.

Pitanje je samo, da li će se iko prijaviti na ovaj oglas.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here