Na internetu danas postoji veliki broj mozgalica i zagonetki koje mogu da vam stvarno ubiju vrijeme i da budu jako zabvane, ali isto tako mogu da vas baš namuče.

Uz pomoć svih takvih zanimljivih stvari mi razvijamo svoje sposobnosti, kao što su moć opažanja i logičko razmišljanje.

 

Upravo tako dok riješavate razne mozgalice možete sami da testirate te stvari i da sami otkrijete kolika je vaša moć opažanja i logičkog razmišljanja ali i mnoge druge stvari.

U današnjem članku vam donosimo jednu takvu mozgalicu koja je otkako se pojavila pravo namučila internet i ljude na društvenim mrežama.

Radi se o testu koji nisu mogli da riješe mnogi, a poteškoću stvara i to što za riješavanje ove mozgalice imate vremenski rok.
Ono što je sve potrebno da uradite jeste da na ovoj slici pronađete leoparda.

Možda biste na prvi pogled rekli da se on ne nalazi na slici, ali to nije tačno, nego je potrebno da se samo skoncetrišete i sliku posmatrate malo bolje.

Ukoliko pronađete leoparda u 45 sekundi onda spadate u genijalce, a ukoliko ne možete da pronađete probajte odmaknuti i približiti sliku od sebe i sebi jer to može pomoći

Ukoliko ni tada ne uspijete pozovite svoje najbliže da vam pomognu, a ovo se vrlo lako ože pretvoriti u porodičnu zabavu. Ono što je isto tako zanimljivo jeste da ovu mozgalicu možete da podijelite i sa svojim prijateljima.

Da li ste vi pronašli leoparda i za koliko vremenski? Pišite u komentarima i budite iskreni..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here