Biti dijelom estrade koliko nosi veoma lijepih stvari isto tako i sa sobom nosi neke loše stvari, kao što su i kontakti sa ljudima koji očito imaju neke psihološke probleme, pa znaju često da budu opasni i po sebe, ali i po druge.

Jedno takvo veoma loše i opasno iskustvo je imala i pjevačica Sanja Maletić, koja je prije neki dan jedva sačuvala živu glavu.

Ona je naime taj dan bila u Bijeljini na snimanju na BN televiziji, da bi nakon snimanja pozvala taxi, kako bi išla dalje svojim poslom te je imala namjeru da se sastane sa par svojih saradnika. Na ulazu u taksi, dala je vozaču adresu, ali u toku vožnje prijatelji su je nazvali i rekli joj da su oni na drugome mjestu te da dođe tamo.

Pjevačica je najnormalnije saopštila vozaču da je došlo do promijene te da treba na jednu drugu adresu da je odveze i tada je nastao pravi haos i drama, jer taksista u tome trenutku povisuje svoj glas, počinje da se dere i da otvoreno prijeti pjevačici

Kako kaže izvor blizak pjevačici, vozač je nekoliko minuta se derao i prijetio da bi nakon toga odnekle izvukao svoj nož i počeo njime da maše te da prijeti pjevačici. U jednome trenutku je taksista naglo zakočio, a Sanja je brzo otvorila vrata kako bi izašla iz taksija, ali je vozač izašao za njom držeći nož u rukama. Čitava drama i svađa se nastavila i na ulici, a pozvana je i policija od strane ljudi koji su bili u obližnjoj prodavnici nekoliko desetina metara od mjesta gdje se taxi zaustavio.

Samo nakon nekoliko minuta stigla je i policija na lice mjesta, te su i Sanja, ali i taksista odvedeni u policijsku stanicu, da bi Sanji tamo naglo pozlilo te je čak i pala u nesvijest, pa joj je morala biti ukazana i ljekarska pomoć. Kako se saznaje, taksista je istu noć procesuiran, a  i sama je pjevačica medijima priznala da je bila napadnuta

Pa je tako u svojoj izjavi novinarima Sanja rekla da s obzirom na okolnosti i na šta se sve dešavalo, da se osjeća dobro, i potvrdila je da je imala incident u Bijeljini, te da je napadnuta hladnim oružjem od strane vozača taksija, te da je poslije zajedno sa vozačem privedena u policijsku stanicu. Pošto ima velike probleme sa zdravljem, konkretno sa štitnom žlijezdom, ona je hiper senzibilna, pa je sve to za nju bio veliki šok, te joj je zbog svega i pozlilo u stanici, te je morala da interveniše i hitna pomoć

Dalje više nije smjela da govori, da ne bi uticala na tok istrage, pa je novinarima za ostale informacije rekla da se obrate ljudima u policijskoj stanici u Bijeljini, te je dodala da se sve dobro i završilo te da joj je drago da nije povrijeđena, ali joj je i drago da taj čovjek nije napravio veću glupost, zbog koje bi uništio i svoj i njen život.

Sve u svemu, oprez za sve nas, jer nikada se ne zna sa kime sjedate u kola

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here