Gledanje nije rezervirano samo za muškarce. Tako da i žene uživaju gledati suprotni suprotni spol. Na šta to žene obraćaju pažnju i šta ih kod muškaraca najviše uzbuđuje? Muškarci na ženama prvo primijete grudi, duge noge i zavodljivu zadnjicu. Samo nekoliko muškaraca obraća pažnju na druge dijelove ženskog tijela. Poznato je da i žene vole malo gledati. Šta bi to svaki muškarac trebao posjedovati da bi uspio da obori žene s nogu?

Atletski lik

Žene više vole muškarce s trapezoidnom građom i atletskom figurom, s oštrim linijama tijela i jakim mišićima.

Široka ramena

Žene vole kada muškarac ima široka ramena i izgleda privlačno dok se kreće. Za žene su muška ramena simbol snage i muškosti.

Snažne ruke

Lijepe, njegovane, velike šake. Da li postoji žena koja ne bi željela muškarca s takvim rukama? Muške ruke ženama govore puno: kao na primjer, kakav posao rade, kako i kakav je njihov stav o osobnoj higijeni.

Mala, čvrsta zadnjica

Još jedan dokaz da se žene ne razlikuju mnogo od muškaraca je njihovo međusobno divljenje lijepim stražnjicama. Većina njih se slaže, atletska zadnjica je najbolja. Potrebno je da bude snažna i mišićava, a većina žena uvjerena je da akcija pod plahtama s vlasnikom takve guze obećava ludo i nezaboravno vrijeme.

Sočne usne

Žene vole muškarce s punim i sočnim usnama, i to ne samo zbog toga što lijepo izgledaju, već i zbog nevjerojatnog užitka koji ovakve usne mogu pružiti na svaki način.

Živi jezik

Sočne usne zapletene primamljivim jezikom. Većina žena se slaže da je jezik najjači mišić muškog tijela, a muškarci koji ga znaju koristiti posebno se cijene.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here