Vjerovatno ste do sada već čuli za jednu situaciju koja je podIgla veliku medijsku prašinu, a dolazi nam iz svijeta medija, a to je da su otkaz dali Jovana Joksimović i Srđan Predojević na svoje mjEsto u Prva Tv.
Naime, oni su tamo vodili poznatu televizijsku emisiju Jutarnji program, koju su zasigurno gledali svi u regiji.

Jednostavno nešto je puklo između njih i njihove televizijske kuće

Oni su prije nekoliko dana došli pred televiziju kao bi ušli da vode jutarnji program ali je obezbjeđenje te televizije njima zabranilo ulazak. Prije samog davanja otkaza njih dvoje su tražili otpremninu i sporazumni raskid ugovora, ali to nisu dobili, a kako saznajemo Jovana se oglasila tek jučer i najavila moguću tužbu protiv ove televizije.

Njihovo mjesto je preuzeo Filip Čukanović, koji je u suštini glavni razlog davanja otkaza jer su iz menadžmenta htjeli da Filipa ubace u njihovu emisiju.

Kako navode mediji iz Sbrije, ovaj voditeljski dvojac je ostao bez četvrt miliona evra godišnje plate. Da li je moguće da su njih dvoje bili toliko plaćeni.
Jasnom račlunicom dolazimo do toga da su njih dvoje imali platu 20.000 evra mjesečno, ali su im u periodu od juna do septembra isplaćivali 10.000 evra.

Doduše ovo su samo špekulacije, ali kako god okrenemo, da li je moguće da su njih dvoje imali ovolike plate? Prije samog otkaza oni su pregovarali sa PINK TV i sa RTS, ali kako saznajemo oni su se njima samo zahvalili na ponudi i naravno da je nisu uzeli u razmatranje, jer su tražili više novca.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam vaše mišljenje? Zamislite da vi imate ovolike plate?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here