Na internetu se  nedavno pojavio snimak iz Kirgistana sa originalnim hapšenjem iza kojeg se krije nešto sasvim drugo .  Naime riječ je o  prosidbi koju je svojoj djevojci organizovao 25-godišnji stanovnik Biškeka. Ni u snovima nije mogla zamisliti  da  će ovo izaći na dobro .

Par se vozio automobilom, kada  ih je iznenada zaustavila policija.Naoružana policija sa uperenim automatima je izvukla  mladića iz automobila i bukvalno  gurnula ga na haubu.

U njegovom automobilu su kao navodno pronašli kesicu sa nepoznatom supstancom I posumnjali na drogue .  Izjavili su da sumnjaju da on diluje narkotike.Kraj ove priče je imao  potpuno neočekivan rasplet. Mladić je uzeo i pocjepao kjesicu u kojoj se, kako se ispostavilo, nalazilo brašno,a  odatle je zatim izvadio prsten i upitao devojku, koja je već pčela jecati od straha , da se uda za njega.

Moramo priznati da je ovo zaista originalna prosidba mada na jedan  način I traumatična. Vjerujem da  se djevojka iznenadila I d a je pristala ali  se prvo dobro uplašila da će joj momak završiti u zatvoru.Kkao se vama sviđa njegova ideja?  Da li krajnji rezultata opravdava sredstvo?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here