Jučer ju je iznenadila slika Cece Ražnatović koju je objavila iz kozmetičkog salona, ​​gdje nosi majicu i kratke hlače, a sada se pojavila jedna od njenih slika koju sigurno niste vidjeli, a na kojoj je pokazala što ima na svom tijelu.

Iako se Ceca često slika u kupaćem kostimu, ova slika do danas nije upadnula u oči, a obožavatelji su više oduševljeni ovom fotografijom nego fotografijom sa stola.

Pogledajte kako je izgledala prije nekoliko godina na fotografiji ispod koja je očarala javnost.

Pjevačica Ceca Ražnatović poznata je kao osoba koja često objavljuje slike bez šminke i u opuštenom izdanju, ali sada je otišla korak dalje, ako ste vidjeli sve što možete vidjeti. Ustvari, objavila je fotografiju u neobičnom stanju, ili bolje rečeno, mrlju, koju je negdje sakrila.

Loading..

Konkretno, fotografirala je sebe tijekom jednog od tretmana, pokazujući kako se brine o svom tijelu, ali mnogo više njih skrenulo je pozornost na nešto drugo, svoje tijelo, koje savršenstvo, a sada je ovaj izdao s dubokim poprsjem za jedan dan je šokirao sve.

Činjenica je da je većina Cecinih pratitelja prvi put vidjela pjevačicu u tako opuštenom izdanju. u bijeloj donjoj košulji i kratkim hlačama jer činilo se da nikada prije nije objavila fotografiju kao što je bila ova

“Oho, kakvo tijelo”, “Kraljice, samo uživaj, zaslužila si”, bili su laskavi komentari pjevačice i njezine fotografije.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here