Vjerujemo da nema osobe u regiji koja ne zna ko je Slobodan Radanović, koji je svoju popularnost stekao učešćem u Pinkovim zvezdama gdje je i počeo da se bavi kao pjevač. Naime, on je i prije tog pojavljivanja radio neke male gaže, ali nikako nije uspjevao da se probije na scenu, a najveća podrška tokom građenja karijere mu je bila već sada bivša žena Kija Kockar.

Ono što je poznato  jeste da je ona cijelo vrijeme bila velika podrška za muža, a čak i kada je trebao da uđe u kobni rijaliti.

Međutim nije mogla ni slutiti da će njemu to donijeti slavu ali isto i kraj njegovom braku, jer se on u toku rijalitija zbližio sa Lunom Đogani te je sa njom varao svoju suprugu pred cijelim auditorijem.

Kada je on izašao iz rijalitija Kija je logiočno odmah zatražila razvod braka, a onda je i ona postala popularna.
Oni više nemaju ništa zajedničko osim repova koji se vuku iz prošlosti, a nedavno je objavljena vijest da je Slobina vjerenica pretukla njega zbog Kije.

O cijeloj toj situaciji se oglasio i sam Radanović koji je istakao kako su to sve laži i izmišljotine i da Jelena i on nikada ne bi digli ruku na sebe, te kako nema razloga da ona njega pretuče.

On se čak u svom stilu i sa dozom sarkazma izjasnio o tome kao da kako ljudi nisu vidjeli da su se oni tukli i da je krv šikljala na sve strane

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam vaša mišljenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here