Najljepša djevojčica na svijetu se svaki dan šminkala i išla u solarij, a vidite kako izgleda danas!

0
275

Svaka djevojčica kod roditelja se tretira kao princeza ,uvijek  su obučene u slatke haljinice i kompletiće ali ponekad neki roditelji i pretjeruju u svemu tome i od malih nogu ih podučavaju da imaju ponašanje kao starija djeca.

U Americi postoje takmičenja i emisije koje su posvećene ljepoti djevojčica a majke tada pretjeruju u njihovom dotjerivanju. Posebno je jedna emisija postala kontroverza i veliki broj ljudi je negodovao protiv nekih stvari  jer su djevojčice oblačile haljine i komplete za odrasle, onda  su ih šminkale a poneke su išle i u solarijum kako bi imale tamniji ten , na koji imaju dodatni plus na takmičenjima. Nekima je ovo bizarno  zbog djevojčica a većina to naziva  nasilje nad djecom.

Na djevojčicama to ostavlja veliki trag a jedan od primjera je Ed koja je bila pobjednica na nekoliko takmičenja. Ona sada ima 15 godina i bavi se manekenstvom i modelingom a takmičenje je počela sa dvije godine kada je majka stalno šminkala i dotjerivala i vodila u solarijume kao mali djevojčicu,još tada je pila energetska pića da bude raspoložena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here