Na tajni izlaz izašla Prija iz porodilišta: Iza crnih naočala nasmijana mama krila pogled, sa sinćićem Aleksandrom uletila u automobil – foto – Dobar Dan

Na tajni izlaz izašla Prija iz porodilišta: Iza crnih naočala nasmijana mama krila pogled, sa sinćićem Aleksandrom uletila u automobil – foto

Pjevačica Aleksandra Prijovič je se porodila prije nekoliko dana ,te je odmah nakon poroda izašla iz bolnice sa odjeljenja porodilišta u pratnji svog muža I I njegovim bratom , te se odmah nakon poroda uvukla u automobil veoma nasmijana.

Ona je uletjela u automobil svog svekra , dok su svekar I Filip ubacivali njenje stvari , te se sve odvilo brzinom svijetlosti.

Nju su dočekali suprug Filip I njen svekar Boba ,te su I oni bili jako sretni zbog poroda I dočeka njihovog unuka prvenca koji je prvi unuk .

Filip je svoju suprugu I sina dočekao sa buketom cvijeća te su svi bili presretni zbog toga te su je sa sinom svi veselo dočekali u njihovom stanu .

Aleksandra je prilikom izlaska iz bolnice bila vedra I nasmijana , te kako smo saznali da je se porodila na carski rez koji nije ostavio apsolutno nikakvu posljedicu na njeno zdravlje .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *