I dalje ćemo nastaviti sa svijetom punim bizarnosti koje se skoro svakog dana dešavaju svuda u svijetu.
Na svu sreću ili nesreću sve te bizarnosti neko snimi i postavi na internet, u protivnom ne vjerujemo da bismo ikada saznali za njih.

Uistinu, svijet je pun raznih videa i fotografija koje svjedoče tome koliko je ovo društvo i vrijeme čudno u kojem živimo.

Međutim, i kada vidimo neke videe ili fotografije zapitamo se da li to moguće i da li su ljudi svjesni svoje gluposti koju čine.

Tako i dolazimo do teme današnjeg članka gdje je na internetu objavljen video kako vozač i suvozač u jednom automobilu pri brzini od 100km/h spavaju, a snimila ih je osoba koja je u tom trenutku prolazila pored njih i naravno odmah postavila na društvene mreže.

Osoba koja ih je snimila objasnila je da je ostala zapanjena situacijom i opisala je situaciju gdje su njih dvoje spavali i gdje ruke vozaču nisu bile na volanu ali su i dalje vozili.

On im je svirao, ali se oni nisu na to obazirali

Naime, svi oni koji su gledali ovaj video nisu mogli povjerovati u istinost ovog videa i odmah se pitali kako je ovo mogzuće. Odmah se pojavila teorija kako je ovo monitran video, ali čovjek koji je ovo snimio tvrdi kako je istinito i autentično.

U nastavku donosimo video, pa ga pogledajte i sami procjenite.
U komentarima nam ostavite svoje mišljenje o tome da li je istino ili nije.

Pišite..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here