Marijana Simonović poznatija je javnosti pod imenom Mari Jana, mada mnogima nije baš poznata, ali nakon afere sa Tanjim mužem itekako sečulo u njeoj. Mnogi je znaju kao pjevačicu, a Marijana je nedavno postala vlasnica lanca kozmetičkih salona, međutim ono što ona voli jeste pjevanje.

Ne krije da potiče iz bogate porodice, te da su roditelji ti koji joj ostvaruju sve snove i da je salon ljepote otvorila jer želi da ima sve na jednom mjestu – što je pametna odluka. Dobro se dosjetila.

savic-3

Dugo se bavi pjevanjem, voli svoj posao. Naravno, kao mlađa koleginica počela je kao radna pjevačica i pjevala je sa mnogim javnim ličnostima.

Bilo je raznih nepristojnih ponuda na početku i od vlasnika klubova i od svih kolega kaže ona. Nećete vjerovati samo je jedan nije muvao, a to je Mile Kitić, za njega kažu šmeker, švaler ali kao što reče, on jedini nije ništa pokušao – rekla je Marijana a onda otkrila da ju je pokušao smuvati muž Tanje Savić.

savic-1

Imala je jednu neprijatnu situaciju sa mužem Tanje Savić. Radila je neko slavlje gdje je bio on, i naravno malo više je popio i zanio se. Počeo je da ju muva, unosio joj se u facu i bilo je jako neprijatno. Haos je ispao to veče, završilo se ne baš tako dobro, smatra da on nije dobar čovjek za nju.

savic-1

On ne zaslužuje da bude sa Tanjom, jer je ona jako dobro stvorenje za njega onakvog kaže ona. Ona nije prva koju je muvao i kojoj se nabacivao otkriva Mari Jana. Čula je još dosta nekih priča i zato kaže da on nije za nju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here